Tantradag

Tantradag voor koppels

Heb je zin om zelf te komen ervaren wat Tantra voor jou en jullie relatie kan betekenen ?

Verlang je ernaar om jezelf en je geliefde op een dieper niveau te ontmoeten en te ontdekken ?

 

In een sfeer van respect, openheid en genoeglijkheid willen we jullie laten proeven van de wereld van Tantra. We reiken jullie tantrische liefdessleutels aan die ons leven en onze eigen relatie enorm verrijken, en laten jullie vooral zelf ervaren.

 

In een veilige bedding en samen met andere geliefden nodigen we jullie uit om op een levendige, authentieke en liefdevolle manier bij jezelf en je partner aanwezig te zijn en te genieten van die diepe verbinding met elkaar.

 

We nemen jullie mee in zachte contact- en sensitiviteitsoefeningen, bewuste aanraking, zacht adem- en lichaamswerk, zelfonderzoek en genieten.Tantra biedt overvloedige inspiratie om het contact met jezelf en elkaar te verrijken … om nieuwe dimensies van intimiteit te verkennen … echt thuis te komen in je hart … om te rusten in Zijn én je levensenergie voluit te laten stromen.

 

Een tantradag is een ideale gelegenheid om kennis te maken met onze manier van begeleiden en voor jezelf in te voelen of een intenser traject jullie aantrekt (de zomerweek of het traject voor geliefden).

 

Praktische info vind je op

Tantra-cursus-voor-koppels

Eerstvolgende Tantradagen:

8 oktober in Eke

19 november in Deurne

Prayya VOF | Brouwerijstraat 79 | 3070 Kortenberg | 02 759 75 72 | info@prayya.be

 

©2016 PRAYYA