Zomerweek

Prayya VOF | Brouwerijstraat 79 | 3070 Kortenberg | 02 759 75 72 | info@prayya.be

 

©2016 PRAYYA

LAATSTE EDITIE :

Tantra Zomerweek voor geliefden :

De rijkdom van Tantra in relatie

Een uitnodiging om je beleving van seksualiteit en intimiteit in je liefdesrelatie te verdiepen.

Deze zomerweek is een diepgaande kennismaking met de vernieuwende kracht van het tantrisch pad voor geliefden. Door de aard van de exploraties wordt je nieuwsgierigheid gewekt om jezelf en je geliefde beter te leren kennen en te waarderen.

Tantra biedt overvloedige inspiratie om het contact met jezelf en elkaar te verrijken … om nieuwe dimensies van intimiteit te verkennen … echt thuis te komen in je hart … te genieten van zielsverbinding met elkaar … om te rusten in Zijn én je levensenergie voluit te laten stromen.

We ondersteunen je om via doorleefd zelfonderzoek tot helderheid te komen. Dat helpt jullie bevrijden van wat eerder als gewoonte of sleur aanzien werd. Je krijgt terug voeling met wat jullie in wezen bij elkaar heeft gebracht.

Je leert je vitaliteit activeren en je seksuele energie op te laden en door je lichaam heen te laten stromen. Je krijgt dieper contact met je lichaam, je zinnelijkheid en subtiele sensaties. Door toename van je vitaliteit word je ook meer bewust van wat er in je leeft, en welke thema’s er in jullie relatie spelen. Oa tijdens deelrondes krijg je steun om daarnaar te kijken.

Tantra schenkt je een nieuw perspectief over het beleven van je seksuele energie, je intimiteit en je liefdesleven. Het intieme leven ontvouwt zich dan als een dans van vrouwelijke en mannelijke energie, van intimiteit en overgave.

 

Kom ervaren hoe Tantra jullie intieme relatie levendig, bloeiend en vervullend maakt.Een transformerende ervaring die het contact met jezelf en je geliefde verrijkt en hernieuwt.

Tantra-voor-koppels-zomerweek-workshop

Zomerweek

 

niet gepland

Het programma: We reiken jullie zachte contact- en sensitiviteitsoefeningen aan, bewuste aanraking, (tantrische) massage en bewuste aanraking, dans, adem- en lichaamswerk, zelfonderzoek, tantrische meditaties en rituelen, …

Noot : je doet alle intieme oefeningen met je geliefde. Tijdens de oefeningen is er geen seksuele vereniging.

Naaktheid (bv bij massage) is nooit verplicht.

Praktische info vind je op

 

Interesse? Voor inschrijving vragen we jullie een motivatieformulier in te vullen (eventueel een intakegesprek)

Kom kennis maken :

Je kan vrijblijvend kennis maken tijdens de Tantra proefavonden of -dagen Klik hier

Benieuwd naar getuigenissen van deelnemers aan een Tantra zomerweek voor geliefden ? Klik hier

Benieuwd naar Tantra in relatie ? Klik hier