Ervaringen

Prayya VOF | Brouwerijstraat 79 | 3070 Kortenberg | 02 759 75 72 | info@prayya.be

 

©2016 PRAYYA

Ervaringen van deelnemers

Hieronder vind je getuigenissen van deelnemers aan onze Tantra workshops. 

Misschien herken jij iets van jezelf in hun verhalen, en voel je je aangesproken om zelf eens te ervaren wat Tantra voor jou en jullie relatie kan betekenen …

Getuigenissen Tantra zomerweek voor geliefden

 

Jullie dragen en ondersteunen de groep zoals ik nog nooit eerder ervaren heb. Zo oprecht, zo authentiek, zo vrij van oordeel, zo “zijn” met al wat is. Zoveel veiligheid, zoveel openheid, zoveel vertrouwen.

J, vrouw van 26 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2016)

 

Ik ben ontroerd en dankbaar voor de enorme verdieping die hier schijnbaar moeiteloos is ontstaan tussen mijn geliefde en mij. Ik heb genoten van elke stap, elke oefening, elk moment.

K, man van 44 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2016)

Getuigenissen Tantra jaartraject voor geliefden

 

Tantra is een levenswijze, met oa. oog voor verbinding, waarheid en een zuiver (leren) kijken naar jezelf. Zo evolueer je en leer je uit iedere situatie of ervaring. Je groeit in jezelf, aan elkaar en in je relatie.

Linda en Rob begeleiden deze weekenden pur sang! Hun begeestering, integriteit, humor en aandacht raakt, inspireert en harmoniseert. Wat ons betreft een warme aanrader als je tot meer verbinding wilt komen in je relatie, je steeds op dezelfde knelpunten vastloopt, je wel wil maar niet weet hoe, je een meer vervullende liefde wilt ervaren en nog zoveel meer andere dingen…

(Tantra jaartraject voor geliefden 2014-2015)

 

Ik ben jullie ontzettend dankbaar voor jullie openheid, jullie vertrouwen en jullie geduld.

Jullie belichamen echt wat jullie vertellen en maken van Tantra iets levends en menselijks. Dat motiveert ons zelf om ook stappen te zetten.

Ik heb geleerd dat er andere brillen zijn om naar de realiteit te kijken en andere manieren om ermee om te gaan. Ik heb stukken van mezelf ontdekt waar ik onbewust naar op zoek was. Voorheen zocht ik het buiten mezelf, nu in mezelf.

Voorheen had ik me altijd gericht op de ander, met de verwachting dat hij me gelukkig zou maken en dat wanneer dat niet het geval was, ik meer mijn best moest doen.Nu blijf ik meer bij mezelf, vertrouw meer op mezelf en kan mijn partner daardoor meer ruimte geven.

Ik respekteer nu meer wie hij is. Door beter inzicht te krijgen in mijn eigen mechanismen, kan ik ook meer begrip opbrengen voor die van hem.

Onze verbondenheid is dieper en oprechter geworden.

A, vrouw van 35 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2013-2014)