Jaartraject getuigenissen

Prayya VOF | Brouwerijstraat 79 | 3070 Kortenberg | 02 759 75 72 | info@prayya.be

 

©2016 PRAYYA

Getuigenissen Tantra jaartraject voor geliefden 

 

Ik ben in deze training door een aantal vast zittende stukken in mezelf gegaan. Dit maakte me weer open voor mezelf, meer bewust, dichter bij mijn levens-liefdesgevoel. Het heeft me vrijer en liefdevoller gemaakt in mijn relatie.

S, man van 59 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2013-'14)

 

Een mooi opgebouwde training, met veel generositeit van de begeleiders. Het bracht me meer vrijheid en creativiteit in ons samenzijn. We zijn liefdevoller, vriendelijker en geduldiger met elkaar geworden. Er zit nu vreugde in de grondtoon van onze relatie.

D, man van 63 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2013-'14)

 

Bewustwording op een speelse en intense manier, gedragen door een hechte groep. Een hele reis in mezelf en in elkaar.

J, man van 44 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2013-'14)

 

Tantra zou je bij wijze van spreken met de moedermelk moeten meekrijgen! Gelukkig ben je nooit te oud om deze mooie krachtige tools te kunnen beoefenen met je geliefde. Het is een poort naar de hemel met een zalvende blik naar al onze aardse klunzige pogingen om in liefde, “onvoorwaardelijk” LIEFDE, te leven.

R, vrouw van 61 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2012-'13)

 

De deelrondes en ook wat de begeleiders delen maken het oordeel over mezelf zachter en op de duur hoop ik nrechtig.

De verbondenheid tussen ons allemaal wordt helder. Hoe we allemaal met hetzelfde worstelen.

Er ontstaat meer begrip voor een ander en voor mezelf. En dat verzacht me.

T, vrouw van 60 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2012-'13)

 

Dankjewel voor dit inspirerende, leerrijke pad waar ik mezelf beter heb leren kennen en mijn relatie heb kunnen verdiepen. Ik voel me zoveel rijker en ook sterker om hindernissen te nemen.

B, man van 43 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2012-'13)

 

Tantra is een liefdevolle uitnodiging om met zachte ogen naar jezelf te kijken om van daaruit in liefde en waarachtigheid in verbinding te gaan met je partner. Het is een helende beweging om terug contact te kunnen maken met de levensstroom en levensvreugde.

M, vrouw van 47 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2012-'13)

 

Tantra is véél meer dan seksualiteitsbeleving. Jammer dat ik er zo laat ben ingestapt. Jonge mensen, aarzel niet. Je leert er jezelf en je partner zoveel beter kennen.

Ph, man van 58 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2012-'13)

 

Een must als je jezelf en je relatie meer diepgang wil geven.

G, man van 59 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2012-'13)

 

Laag na laag kom ik dieper en korter bij mijn ware ik.

L, man van 53 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2012-'13)

 

Tijdens dit jaartraject ervaarde ik dat niets vast staat en blijvend is, ook niet de pijn die (nog) in me leeft. Als ik me openstel voor en vertrek van wat er hier en nu gewaar word, en dit in contact breng met mijn geliefde, dan kan er zich een boeiend avontuur voor ons ontvouwen, moeilijk of gemakkelijk … het speelt geen rol. We vertrekken vanuit het liefdevolle draagvlak van hier en nu.

H, vrouw van 49 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2011-'12)

 

Na een lange relatie met veel twijfel en zielepijn heeft deze jaarreis ons getoond dat we terecht voor elkaar kozen. Vanuit liefde en vertrouwen bouwen we nu verder aan de vorm én de inhoud die waarlijk bij ons past. Liefde en Waarheid, ik verwelkom jullie.

P, man van 52 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2011-'12)

 

Tantra is voor mij de weg die leidt tot de essentie van het leven, die veel lijden ongedaan maakt.

M, vrouw van 54 j. (Tantra jaartraject voor geliefden 2011-'12)

 

Een bedding en een toolbox van onbeschrijflijke waarde werd ons aangereikt. Onze relatie is op zeer fundamentele wijze getransformeerd, geëvolueerd en verrijkt. Ik ben Linda en Rob oneindig dankbaar. Iedere persoon, ieder koppel en iedere situatie werd ernstig genomen en heel attentvol begeleid en gevolgd. Dank jullie !

J, vrouw van 40 j. (Tantra groeitraject '10)

 

Dankjullie wel om een intieme veilige setting te creëren waarin ik liefdevoller heb leren communiceren, mijn verlangens heb leren uiten en mijn eigen projecties op mijn geliefde heb teruggenomen.

P, man van 41 j. (Tantra groeitraject '10)

 

Een traject waarin je ruimte en tijd krijgt en maakt om je partner in al zijn of haar aspecten te ontmoeten. Een tijd voor koppels om te uiten wat anders niet geuit wordt, om helder te krijgen wat anders in het vage blijft hangen, om elkaar zo te ontmoeten in elkaars essentie en deze te eren. Te aanvaarden wat is en een plaats te geven. Te Zijn met elkaar in het Hier en Nu. Voor ieder koppel een andere ervaring en diepgang op eigen tempo, wens en bereidheid. Met een begeleiding van een koppel, kwetsbaar en doorleefd, met veel toewijding voor de Liefde, het Leven.

R, man van 45 j. (Tantra groeitraject '10)