Zomerweek getuigenissen

Prayya VOF | Brouwerijstraat 79 | 3070 Kortenberg | 02 759 75 72 | info@prayya.be

 

©2016 PRAYYA

Getuigenissen Tantra zomerweek voor geliefden 

 

Ik heb nog meer geleerd om toegewijd te blijven no matter wat er gebeurt, in of rond mij, te ankeren in aandacht, in liefde voor wat komt en gaat. Mij te laten raken door wat er ook is, in verwondering.

M, man van 37 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2016)

 

Ik ervaar een enorme verbindende kracht en visie. Ik ervaar een warme thuis en een manier van leven die met me resoneert. Dank voor de warme, integere, goedlachse, oprechte begeleiding.

B, vrouw van 42 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2016)

 

Niets belemmert me of hoeft me te belemmeren om vrijuit te stromen, mijn expressie van liefde voluit toe te laten.

H, vrouw van 39 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2016)

 

Dank u voor een zeer degelijke, warme, doorleefde begeleiding. Na jarenlang in 1 huis afgescheiden te leven van mijn levenspartner, met alle ruzies, gevolgen, pijn en verdriet vandien, heb ik hier in de zomerweek dankzij jullie zachte, subtiele, zeer professionele begeleiding mijn partner voor ’t eerst ECHT GEZIEN, voor ’t eerst GRAAG GEZIEN en liefgehad.

E, vrouw van 41 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2016)

 

Ik vond jullie begeleiding TOP!

Zo integer en sereen, doorspekt met de nodige humor en dit met zo'n kwetsbaar thema! Gewoonweg fantastisch!

I, vrouw van 37 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2014)

 

Tot voor kort achten mijn man en ik een onoverwinnelijk seksueel probleem te hebben. Via Tantra leer ik erop te vertrouwen dat - hoe onwaarschijnlijk het soms ook moge lijken - het leven me telkens weer leidt naar wegen die verbinding scheppen. Vanuit vertrouwen en verbinding, voel ik seksualiteit ontwaken in voor mij volledig nieuwe vormen. Vormen die steeds veranderend, ontstaan vanuit een authentiek en oprecht samen zijn met mijn geliefde. Zo ingewikkeld leek het, zo simpel is het... Een ware openbaring!

H, vrouw van 36 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2014)

 

Mijn vriendin en ik zijn 14 jaar samen. We hebben een innige relatie zowel geestelijk als lichamelijk.

Nu we zo rond de 50 zijn, waren we toch benieuwd naar veranderingen in onze seksualiteit.

We hadden ons ook voorgenomen geen routine in ons één-zijn toe te laten, dus gingen we op zoek naar nieuwe verse kruiden en specerijen om ons liefdesspel fris te houden.

Na een proefles sprak tantra ons echt aan. Het is vrij van opgelegde regels, alles mag, niets moet. De sereniteit waarmee Rob en Linda de tools aanreiken, schenkt vertrouwen en rust, en ze doen dat goed opgebouwd, stap voor stap, zodat je altijd mee bent.

Op geen enkel moment hebben wij ons in de groep op ons ongemak gevoeld. Je kan je helemaal op jezelf en op je partner concentreren, maar de interactie met de groep geeft een extra dimensie.

Naargelang de week vorderde, kregen we meer en meer connectie met onszelf en daardoor ook met onze partner. We waren verbijsterd dat dit mogelijk was, we voelden ons reeds zo dicht bij elkaar.

De verbondenheid groeide zowel op spiritueel als op lichamelijk vlak. Wat wij hier geleerd hebben zal ons leven zeer positief veranderen.

Nu 2 maanden na de tantraweek voor geliefden, passen we de liefdessleutels die we hebben meegekregen nog steeds toe, en dat zullen we altijd blijven doen.

We waren op zoek naar wat extra kruiden, maar we hebben een positieve levensvisie en een hele nieuwe kruidenkast meegekregen, om van de specerijen nog maar te zwijgen.

Vol vertrouwen zijn we dat zowel onze relatie als onze seksualiteit, hoe die ook moge veranderen met het ouder worden, ons zal blijven vervullen en verbinden.

We hebben een diepe waardering voor wat Linda en Rob hier doen. Dit zou verplichte leerstof moeten zijn voor iedereen, het zou de wereld veel mooier maken. Doe dit als je de mogelijkheid hebt!

Dankbaar zijn we dat Rob en Linda ons op weg hebben geholpen naar een nog gelukkigere toekomst als koppel.

K & C (Tantra zomerweek voor geliefden 2014)

 

De zomerweek voor geliefden was mijn eerste ervaring met Tantra. Ik heb vooral mogen ervaren dat Tantra niet zozeer draait om seksuele handelingen, maar wel om een veel subtielere manier van samen-zijn en intimiteit: de liefde bedrijven vanuit een openheid en ongedwongenheid naar mijn geliefde (en vice versa).

K, man van 39 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2014)

 

De ervaring die ik in de tantraweek voor geliefden heb meegekregen is van zeer hoge waarde. Hier ben ik terug sterker met mezelf in contact gekomen. Dit reflecteert zich ook in onze relatie. Jullie brengen echt topniveau. We zien jullie terug in de jaartraject.

W, man van 42 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2014)

 

Wij hebben een prachtige week beleefd die jullie op een hele mooie manier hebben begeleid.We werden elke dag uitgenodigd om te landen in onszelf, in ons lichaam en in ons Zijn. Vanuit die diepte contact maken met onze omgeving en onze geliefde was zo 'n mooie en rijke ervaring en telkens was het ook weer nieuw. Hele waardevolle sleutels kregen we voorgeleefd , uitgelegd en konden we ook uittesten. We maakten kennis met het pad van tantra, en ervaren het als een levend levenspad.

Dank je wel voor jullie inzet!

H, vrouw van 52 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2014)

 

Dank jullie voor jullie zo goede begeleiding bij de zomerweek.

Mijn geliefde en ik zijn dankzij de week heel dicht naar elkaar toegegroeid. We voelen ons door deze week als 'getrouwd' met elkaar en we voelen ons echt 'man en vrouw' van elkaar al vormen we nog maar 6 maanden een koppel. De week hebben wij heel intens ervaren en zo bevrijdend wat de ideeën rond seksualiteit betreft.

L, vrouw van 45 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2013)

 

Thuiskomen bij mezelf en mijn geliefde. Dit door het oefenen in liefdevol richten van aandacht in wat zich aandient in mezelf, het echt luisteren naar mijn geliefde. Aandacht hebben voor wat zich in mezelf en haar aandient als verlangen. Delen en ontmoeten van mijn angsten en zien dat alles met elkaar is verbonden.

P, man van 60 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2013)

 

Heerlijk om tijdens deze week te ervaren dat onze relatie weer mooier, dieper, vervullender, speelser en intenser is geworden. Ik voel me intens gelukkig dat ik dit met mijn man mag beleven.

F, vrouw van 44 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2013)

 

Een warme, veilige setting voor een week tantra, waarbij mooie nieuwe tools aangereikt worden om weer jaren vooruit te kunnen met onze liefdesrelatie. Ik zou het ieder liefdeskoppel gunnen dit te ervaren !

M, vrouw van 53 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2013)

 

Mezelf leren graag zien en respecteren is het mooiste geschenk voor onze relatie.

P, man van 47 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2013)

 

Na 38 jaar conventionele gewoonteseks te hebben gehad, heb ik eindelijk liefkozing herontdekt in een organisatie die niets aan het toeval overlaat en de koppels in een serene, tactvolle begeleiding zooooo dicht bij elkaar brengt.

Jonge mensen : wacht niet zo lang !

Ph, man van 57 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2012)

 

Deze week heeft me op een zorgzame, liefdevolle manier dichter bij mezelf gebracht. Een diepere, intense verbinding met mijn partner te mogen ervaren, heeft mijn hart geopend. Ik ervaar deze week als een waardevol, levengevend geschenk !!

M, vrouw van 46 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2012)

 

Deze manier van omgaan met seksualiteit was echt een openbaring voor mij, en tegelijkertijd een bevestiging van wat ik altijd al aangevoeld had. Ik voel dat dit mijn leven veranderd heeft en dat er geen weg meer terug is. Dit zou echt aangeboden moeten worden aan iedereen die een (seksuele) relatie begint! Ik denk dat er zo heel veel relationeel en seksueel leed zou kunnen voorkomen worden!

J, man van 48 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2012)

 

Heerlijke dagen waarin ik oa leerde dat om echt in contact te zijn met mijn geliefde, ik ook eerst echt in contact dien te zijn met mezelf.

H, man van 59 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2011)

 

Voor mij was het een openbaring dat het niet 1001 concrete tips en truukjes zijn die worden aangeleerd om een betere seksualiteit te bevorderen, maar dat het juist lichaamsbewustzijn, ademen, bewustzijnsverruiming en een veel ruimer concept over vrijen is dat maakt dat we veel meer op dezelfde golflengte zijn in het vrijen.

J, vrouw van 40 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2011)

 

Als koppel gingen we terug naar wat ons in wezen bij elkaar gebracht heeft, we werden er bewust van, verstilden erin, schuilden erin. Ik heb mijn liefde voor mijn man in de puurste vorm leren voelen en beleven.

M, vrouw van 52 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2010)

 

Echt schitterend en ontroerend mooi. Een ontdekking van hoeveel onwaarschijnlijk moois het leven te bieden heeft ! Ik vond voor het eerst een intense liefde voor het leven !

Dankjullie wel !

L, vrouw van 26 j. (Tantra zomerweek voor geliefden 2010)