Wij

Prayya VOF | Brouwerijstraat 79 | 3070 Kortenberg | 02 759 75 72 | info@prayya.be

 

©2016 PRAYYA

Linda & Rob zijn de bezielers van Prayya

PRAYYA, een unieke plek waar je Tantra kan beleven in een veld samen met andere koppels

Waar je de vreugde van het scheppen kan proeven met Vedic Art

Waar je kan genieten van het verklanken van wat je bezielt met Tantra of Sound

Linda-en-Rob-Tantra

Linda & Rob, geliefden sinds 2002.

De voorbije 10 jaar begeleidden we als koppel andere koppels in Tantra workshops en –trainingen bij Yatri.

We zijn gepassioneerd door Tantra en bewustzijnsverruiming en beoefenen de tantrische levenskunst al vele jaren in ons leven en liefdesrelatie.

We zijn gefascineerd door de ontdekkingsreis van wie we als mens werkelijk zijn, door de kunst van het liefhebben en door het potentieel en de dynamiek van liefdesrelaties.

We genieten er intens van om de kracht, de vreugde, de wijsheid en de éénvoud van Tantra te delen met anderen.

We volgden de opleiding bij het Centrum voor Tantra (Ndl.) en vele andere tantra trainingen in binnen- en buitenland (oa bij Daniel Odier, Tantra-Essence school, P. & R. Richardson, Skydancing Tantra)

Sinds 2005 zijn we student aan de Ridhwan School van A.H.Almaas

Sinds 2006 : mede-bezielers van Yatri en begeleiders van Tantra workshops (oa speciaal voor koppels)

2016 : bezielers van Prayya

Linda-Vedic-Art-Tantra
Rob-Tantra-helende-zang-sessies

Linda Robben, °1964

Getrouwd met Rob

Vedic Art Teacher

Begeleidster van Tantra workshops voor geliefden samen met Rob sinds 2007

Het leven confronteerde me van jongsaf aan met ernstige ziekte en de dood van velen van mijn dierbaren. Ik werd me intens bewust hoe kostbaar en eindig het leven is, ook het mijne. Ik ging op zoek naar wie ik in wezen ben, naar vervulling, naar zingeving. Mijn pad bracht me in contact met velerlei therapeutische en spirituele stromingen. Ik volgde opleidingen Chacratherapie, Energiewerk en Sjamanistische Helingstechnieken (Ndl.), rouwbegeleiding, Creatieve Interactie, Psycho-Energetica, Tantra, Vedic Art. Sinds 2002 begeleid ik groepen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording (oa 10 jaar lesgeefster Intuïtieve ontwikkeling bij Timotheus), en Tantra bij Yatri.

De centrale thema’s in mijn leven zijn : het ontwikkelen van ons potentieel als mens, verbondenheid voelen met het groter geheel, authenticiteit, bezieling, geluk, creatiekracht. Mijn hart gaat uit naar het tantrisch pad dat me de ervaring van innerlijke heelheid brengt en me steeds opnieuw uitnodigt om te groeien in Liefde en bewustzijn, om te leven vanuit mijn diepste wezenskern, om in verwondering het leven te verwelkomen en te vieren. Dat ervaar ik als een groot geschenk, wat ik met plezier deel met anderen …

Met Vedic Art geniet ik van de vreugde van het scheppen met hart en ziel, zowel in het schilderen als in het leven. Kunst en Leven komen samen, en dan wordt het LevensKunst. Misschien is dat wel de grootste magie van Vedic Art: dat wat ik leer en ontdek tijdens het schilderen verrijkend en transformerend doorwerkt in m’n dagelijks leven.

Rob Engels, °1952

Getrouwd met Linda

Begeleider van Tantra workshops voor geliefden samen met Linda sinds 2007

Tantra of Sound workshops

Eigen praktijk : individueel proceswerk & relatiebegeleiding,begeleider music imagery sessies en klanktherapie

rob.engels@prayya.be

Mijn grote nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang heeft me doen afdalen van de uiterlijke wereld naar de subtiliteit van mijn binnenwereld. Wie ben ik? Wat is mijn missie en hoe dit leven? Kan authentiek zijn bestaan in deze maatschappij? Hoe ‘Liefde voor de waarheid’ leven in mijn relaties?

Dit richtsnoer van wezenlijke vragen brachten me in diepere lagen van mezelf en in de wijsheid van mijn hart. Diverse opleidingen in expressie, bewustzijn en schaduwonderzoek, spiritualiteit en intuïtie ondersteunden deze stroming. Zij brachten mij op het pad van dansexpressie, intuïtieve ontwikkeling, Psycho-Energetica, Tantra en klankheling.

Mijn opleiding bij Pat Moffitt Cook (Open Ear centrum,US) in klank, mantra en music imagery sessies nodigden mij uit om mijn stem te bevrijden, waaruit het vrije, helend zingen ontstond.

Ik begeleid sinds 2002 groepen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording (oa lesgever bij Timotheus en Tantra bij Yatri). In 2007 heb ik mijn praktijk persoonlijke begeleiding opgestart.

Ik voel me verheugd en dankbaar om de rijkdom van mijn ervaringen te delen met jullie. Nieuwsgierig naar de alchemie van ons samenzijn.