Aanbod Helende Stem

Aanbod Helende Stem

Atelier helende zang- en klank

Wil je op korte tijd voeling nemen met de kracht van helende zang op je innerlijke stemming en energiepeil, dan is een atelier een dankbare introductie.

Bovendien hoef je geen voorkennis te hebben van zingen of tonen.

We zijn ons vaak weinig bewust van ons innerlijk vermogen tot zelfheling. Zo'n samenkomst neemt je mee in nieuwe lagen van jezelf. Velen ervaren het als een opgefrist gevoel, meer verbinding met zichzelf en ontspanning in het contact met anderen.

De grond onder je voeten wordt heel tastbaar en je stappen in het leven voller.

De sfeer van een atelier is een afspiegeling van wat een volle helende zang- en klankdag  brengt .

Praktische info vind je opHelende zang- en klankdag

Is een warme uitnodiging om de kracht en de wijsheid van helend zingen te ervaren.

Je kan hieraan deelnemen zonder enige voorkennis.

Iedere klankdag vormt een aanzet tot het ontsluieren van je stem. Je laat je meedrijven op de stroom van sacrale klankformules (mantra’s), kernklanken (Bija's) en helende toning. Dankzij de toenemende vibratie van je stem en gerichte aandacht herstel je je gronding en energetische balans. Niet enkel in jezelf. Ook in contact met iemand anders.

Zo een dag zet je op het spoor van je waarheid in het verklanken van jezelf. Het is een bevrijdende beweging tegenover onze historiek (bvb hou je stil, je kan niet zingen, enz). Je bekent kleur en je stem wordt kleurrijk.

Je akoestische binnenruimte opent en verruimt zich. Je komt in verbinding met datgene wat zich zo graag in je wil tonen, wil laten horen.

Spelenderwijs ontspan je je lichaam via dans, ademhalings-oefeningen, stem ondersteunende yogahoudingen en centerende meditaties.

Jouw geschenk bij deelname is een toename van je veerkracht , je innerlijke rust en vreugde, je vitaliteit, je immuniteit …

Praktische info vind je op

De Helende zang en klankateliers

kunnen voorlopig niet doorgaan

wegens de corona veiligheidsmaatregelen.

Van zodra het wél weer kan,

laten we het hier weten