getuigenissen individuele en relatiesessies

Sessies : individuele en relatiesessies (oa Tantra)


Ik ervaar een enorme verbindende kracht en visie. Dank voor de warme, integere, oprechte begeleiding.

B, vrouw van 42 j.


Laag na laag kom ik dieper en korter bij mijn ware ik.

L, man van 53 j.


Ik heb nog meer geleerd om toegewijd te blijven no matter wat er gebeurt, in of rond mij, te ankeren in aandacht, in liefde voor wat komt en gaat. Mij te laten raken door wat er ook is, in verwondering.

M, man van 37 j.


Mezelf leren graag zien en respecteren is het mooiste geschenk voor onze relatie.

P, man van 47 j.


Tantra is voor mij de weg die leidt tot de essentie van het leven, die veel lijden ongedaan maakt.

M, vrouw van 54 j.


Een bedding en een toolbox van onbeschrijflijke waarde werd ons aangereikt. Onze relatie is op zeer fundamentele wijze getransformeerd, geëvolueerd en verrijkt. Ik ben oneindig dankbaar.

J, vrouw van 40 j.


Dankjewel om een intieme veilige setting te creëren waarin ik liefdevoller heb leren communiceren, mijn verlangens heb leren uiten en mijn eigen projecties op mijn geliefde heb teruggenomen.

P, man van 41 j.


Een traject waarin je ruimte en tijd krijgt en maakt om je partner in al zijn of haar aspecten te ontmoeten. Een tijd voor koppels om te uiten wat anders niet geuit wordt, om helder te krijgen wat anders in het vage blijft hangen, om elkaar zo te ontmoeten in elkaars essentie en deze te eren. Te aanvaarden wat is en een plaats te geven. Te Zijn met elkaar in het Hier en Nu. Met een begeleiding van een koppel, kwetsbaar en doorleefd, met veel toewijding voor de Liefde, het Leven.

R, man van 45 j.


Tantra is een liefdevolle uitnodiging om met zachte ogen naar jezelf te kijken om van daaruit in liefde en waarachtigheid in verbinding te gaan met je partner. Het is een helende beweging om terug contact te kunnen maken met de levensstroom en levensvreugde.

M, vrouw van 47 j.


Thuiskomen bij mezelf en mijn geliefde. Dit door het oefenen in liefdevol richten van aandacht in wat zich aandient in mezelf, het echt luisteren naar mijn geliefde. Aandacht hebben voor wat zich in mezelf en haar aandient als verlangen. Delen en ontmoeten van mijn angsten en zien dat alles met elkaar is verbonden.

P, man van 60 j.


Dankjewel voor dit inspirerende, leerrijke pad waar ik mezelf beter heb leren kennen en mijn relatie heb kunnen verdiepen. Ik voel me zoveel rijker en ook sterker om hindernissen te nemen.

B, man van 43 j.


Niets belemmert me of hoeft me te belemmeren om vrijuit te stromen, mijn expressie van liefde voluit toe te laten.

H, vrouw van 39 j.


Dank u voor een zeer degelijke, warme, doorleefde begeleiding. Na jarenlang in 1 huis afgescheiden te leven van mijn levenspartner, met alle ruzies, gevolgen, pijn en verdriet vandien, heb ik hier dankzij jullie zachte, subtiele, zeer professionele begeleiding mijn partner voor ’t eerst ECHT GEZIEN, voor ’t eerst GRAAG GEZIEN en liefgehad.

E, vrouw van 41 j.


Heerlijk om te ervaren dat onze relatie weer mooier, dieper, vervullender, speelser en intenser is geworden. Ik voel me intens gelukkig dat ik dit met mijn man mag beleven.

F, vrouw van 44 j.


Tijdens dit traject ervaarde ik dat niets vast staat en blijvend is, ook niet de pijn die (nog) in me leeft. Als ik me openstel voor en vertrek van wat er hier en nu gewaar word, en dit in contact breng met mijn geliefde, dan kan er zich een boeiend avontuur voor ons ontvouwen, moeilijk of gemakkelijk … het speelt geen rol. We vertrekken vanuit het liefdevolle draagvlak van hier en nu.

H, vrouw van 49 j.


Tot voor kort dachten mijn man en ik een onoverwinnelijk seksueel probleem te hebben. Via Tantra leer ik erop te vertrouwen dat - hoe onwaarschijnlijk het soms ook moge lijken - het leven me telkens weer leidt naar wegen die verbinding scheppen. Vanuit vertrouwen en verbinding, voel ik seksualiteit ontwaken in voor mij volledig nieuwe vormen. Vormen die steeds veranderend, ontstaan vanuit een authentiek en oprecht samen zijn met mijn geliefde. Zo ingewikkeld leek het, zo simpel is het... Een ware openbaring!

H, vrouw van 36 j.