Wij

Linda & Rob zijn de bezielers van Prayya

PRAYYA, een unieke plek waar je

kan genieten van het verklanken van wat je bezielt met Helende zang

de vreugde van het scheppen kan proeven met Vedic Art

je leven kan verrijken via individuele of relatiesessies (oa vanuit Tantra)

Rob-Tantra-helende-zang-sessies
Linda-Vedic-Art-Tantra

Rob Engels, °1952


Helende zang en klank workshops

Eigen praktijk : individueel proceswerk & relatiebegeleiding (oa Tantra initiatie), klanktherapie en begeleider music imagery sessies

Begeleidde samen met Linda vele jaren Tantra workshops voor geliefden

rob.engels@prayya.be

Mijn grote nieuwsgierigheid en ontdekkingsdrang heeft me doen afdalen van de uiterlijke wereld naar de subtiliteit van mijn binnenwereld. Wie ben ik? Wat is mijn missie en hoe dit leven? Kan authentiek zijn bestaan in deze maatschappij? Hoe ‘Liefde voor de waarheid’ leven in mijn relaties?

Dit richtsnoer van wezenlijke vragen brachten me in diepere lagen van mezelf en in de wijsheid van mijn hart. Diverse opleidingen in expressie, bewustzijn en schaduwonderzoek, spiritualiteit en intuïtie ondersteunden deze stroming. Zij brachten mij op het pad van dansexpressie, intuïtieve ontwikkeling, Psycho-Energetica, Tantra en klankheling.

Mijn opleiding bij Pat Moffitt Cook (Open Ear centrum,US) in klank, mantra en music imagery sessies nodigden mij uit om mijn stem te bevrijden, waaruit het vrije, helend zingen ontstond.

Ik begeleid sinds 2002 groepen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording (oa lesgever bij Timotheus, Tantra workshops speciaal voor koppels bij Yatri en Prayya, Helende Zang). Sinds 2007 heb ik een eigen praktijk voor individuele en relatiebegeleiding (oa Tantra initiatie)

Ik voel me verheugd en dankbaar om de rijkdom van mijn ervaringen te delen met jullie. Nieuwsgierig naar de alchemie van ons samenzijn.

Linda Robben, °1964


Vedic Art Teacher

Was vele jaren lesgeefster Intuïtieve Ontwikkeling bij Timotheus

en begeleidster van Tantra workshops voor geliefden samen met Rob

Het leven confronteerde me van jongsaf aan met ernstige ziekte en de dood van velen van mijn dierbaren. Ik werd me intens bewust hoe kostbaar en eindig het leven is, ook het mijne. Ik ging op zoek naar wie ik in wezen ben, naar vervulling, naar zingeving. Mijn pad bracht me in contact met velerlei therapeutische en spirituele stromingen. Ik volgde opleidingen Chacratherapie, Energiewerk en Sjamanistische Helingstechnieken (Ndl.), rouwbegeleiding, Creatieve Interactie, Psycho-Energetica, Tantra, Vedic Art. Sinds 2002 begeleid ik groepen rond persoonlijke ontwikkeling en bewustwording (oa 10 jaar lesgeefster Intuïtieve ontwikkeling bij Timotheus), en Tantra voor koppels.

De centrale thema’s in mijn leven zijn : het ontwikkelen van ons potentieel als mens, verbondenheid voelen met het groter geheel, authenticiteit, bezieling, geluk, creatiekracht. Mijn hart gaat uit naar het tantrisch pad dat me de ervaring van innerlijke heelheid brengt en me steeds opnieuw uitnodigt om te groeien in Liefde en bewustzijn, om te leven vanuit mijn diepste wezenskern, om in verwondering het leven te verwelkomen en te vieren. Dat ervaar ik als een groot geschenk, wat ik met plezier deel met anderen …

Met Vedic Art geniet ik van de vreugde van het scheppen met hart en ziel, zowel in het schilderen als in het leven. Kunst en Leven komen samen, en dan wordt het LevensKunst. Misschien is dat wel de grootste magie van Vedic Art: dat wat ik leer en ontdek tijdens het schilderen verrijkend en transformerend doorwerkt in m’n dagelijks  leven.

Linda-en-Rob-Tantra

Linda & Rob, geliefden sinds 2002.

De voorbije 12 jaar begeleidden we als koppel andere koppels in Tantra workshops en –trainingen.

We zijn gepassioneerd door Tantra en bewustzijnsverruiming en beoefenen de tantrische levenskunst al vele jaren in ons leven en liefdesrelatie.

We zijn gefascineerd door de ontdekkingsreis van wie we als mens werkelijk zijn, door de kunst van het liefhebben en door het potentieel en de dynamiek van liefdesrelaties.

We genieten er intens van om de kracht, de vreugde, de wijsheid en de éénvoud van Tantra te delen met anderen.

We volgden de opleiding bij het Centrum voor Tantra (Ndl.) en vele andere tantra trainingen in binnen- en buitenland (oa bij Daniel Odier, Tantra-Essence school, P. & R. Richardson, Skydancing Tantra)

Sinds 2005 zijn we student aan de Ridhwan School van A.H.Almaas

Sinds 2006 : begeleiders van Tantra workshops speciaal voor koppels bij Yatri en Prayya. Dit aanbod hebben we afgerond.