sessies

Sessies


Voor individuele en relatiesessies kan je terecht bij Rob

Individuele sessie:


is een ontdekkingsreis naar de diepere lagen of de onderstroom in jezelf die aandacht vragen, die je weerhouden om gelukkig en ontspannen in je leven te staan. De kracht van dit bevrijdende, verhelderende proces is dat je het niet alleen doet.

Mijn kracht als begeleider is mijn vermogen om present te blijven, hoe diep het lijden ook kan zijn dat zich op dat moment toont. Juist door het neerzetten van deze veilige ruimte kunnen oude kwetsingen naar boven komen en uiteindelijk zachter worden of volledig helen op je eigen ritme.

Mijn inspiratie in dit begeleidingswerk wordt gevoed vanuit verscheidene invalshoeken.

De hoofdbron vormt de tantrische benadering om met vriendelijke aandacht te verwelkomen wat in je leeft of je dwars zit. En dit in de diepte te onderzoeken, zodat je energie weer vrij mag stromen en je nieuwe keuzes kan maken.

Wil je meer weten klik dan op    

Andere bronnen die dit onderzoeksveld ondersteunen zijn: adem – en/ of klankwerk, muziektherapie, voice dialogue, intuïtie, lichaamsbewustzijn, innerlijk anker ontwikkeling, de psycho- energetische invalshoek en de ZIJNs- benadering.Relatiesessie:


Tantra kijkt naar een liefdesrelatie als een bevoorrechte plek om te rijpen aan elkaar door het vreugdevolle te delen en… te groeien door de worstelingen met warme aandacht te onderzoeken. Dit proces ontvouwt zich ten gunste wanneer jullie beiden verantwoordelijkheid nemen in het ontstaan van conflicten en open, nieuwsgierig willen onderzoeken wat er aan de basis ligt. Wat er gezien en geëerd wil worden …

Dankzij de veiligheid waarin deze ontmoeting gebeurt, kan ieder zijn eigen proces gaan en ontstaat er heling. Verwarringen, invullingen, aannames over de ander en over jezelf ontmantelen zich.

Dit onderzoek betrekt alle lagen van wie je bent: je gedachten, lichaamssensaties, gevoelens en emoties, je vitaliteit of je stilte, je presentie. Je leert jezelf uitspreken in wat “waar” is, hoe je ervaring ook moge zijn.

Sterk ondersteunend in het ontvouwen van de waarheid is mijn vermogen om met mijn hart aanwezig te blijven bij de processen. Bewust dat in iedere weerstand of verharding een intrinsieke wijsheid besloten ligt die ontdekt wil worden. Ik bied een bedding aan waar jullie bewustzijnskracht en vitaliteit kunnen inzetten om de verhardingen te laten smelten.

Afhankelijk van jullie vraag kan ik jullie begeleiden in tantrische rituelen en de kunst van het aanraken. Jullie ervaringen vormen dan de sleutel tot zelfonderzoek.

Wil je meer weten klik dan op 

Op het einde van de sessie ontvangen jullie liefdessleutels om te beoefenen in het leven van iedere dag. Ook op het gebied van jullie seksualiteit als dit de vraag zou zijn.


Hoe praktisch ?

We zitten op meditatiekussens en makkelijk zittende kledij is aanbevolen

Individuele sessie: € 70 voor 1u30’

Relatie sessie: € 90 voor 1u45’

Verkennend intake gesprek: € 30 voor 50’


Afspraak maken bij Rob : 02/759 75 72 of rob.engels@prayya.be


Annulering van een afspraak: € 50 indien je minder dan 48u op voorhand afmeldt. Het volledige bedrag indien je niet afmeldt.


Een faktuur kan aangevraagd worden tijdens de sessie.